Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Documentar

Cum își petrec rockerii celebri perioada de izolare din cauza coronavirusului

Pandemia de coronavirus a sechestrat în case cea mai mare parte  a lumii. Și indiferent dacă ești un star rock sau un om obișnuit, trebuie să găsești metode și ocupații pentru a-ți umple timpul.

Unele dintre cele mai mari nume din lumea rockului au descoperit hobby-uri și au diverse activități cât stau în izolare. Am aruncat și noi un ochi și iată ce am găsit.

David Coverdale a scris un cântec

Liderul trupei Whitesnake, David Coverdale continuă să fie unul dintre cei mai activi muzicieni în social media, postând în mod obișnuit clipuri video, mem-uri și urări de bine pentru fanii săi în timpul pandemiei cu Covid-19. Rockerul chiar a compus un cântec, Coronavirus Blues.

Metallica publică în fiecare luni câte un concert

Zilele de luni în carantină vor fi de acum încolo #MetallicaMondays. Rockerii vor pune pe Youtube câte un concert live din arhiva lor, în fiecare luni. Fanii Metallica pot intra și pe pagina de Youtube a formației, dar și pe cea de Facebook.

Brian May oferă lecții de chitară

Chitaristul Brian May folosește timpul petrecut în izolare pentru a inspira generații viitoare de rockeri sau pe toții aceia dintre noi care au fost suficient de leneși încât să nu învețe până acum vreun instrument. Legendarul muzician oferă lecții de chitară pe Instagram, chiar și tutoriale detaliate despre cum să cânți anumite hituri ale Queen.

https://www.instagram.com/tv/B-I7s9zhoXW/?utm_source=ig_embed

Roger Taylor înregistrează tutoriale la baterie

Și Roger Taylor își împărtășește din secrete în timpul izolării. Bateristul Queen a postat o serie de clipuri video concentrându-se pe diverse aspecte tehnice.

https://www.instagram.com/tv/B-AhkuMpDry/?utm_source=ig_embed

Dave Grohl scrie povestioare

Liderul trupei Foo Figthers, Dave Grohl, a hotărât să scrie câteva povestioare autobiografice în timpul petrecut în izolare acasă. El a creat un cont nou de Instagram unde îi puteți citi poveștile. (@davetruestories).

https://www.instagram.com/p/B-I567hpKPs/?utm_source=ig_embed

Ronnie Wood îi ajută pe cei care se recuperează

Ronnie Wood, chitaristul The Rolling Stones, îi ajută pe cei care se recuperează în urma unei dependențe și care nu reușesc să ajungă la întâlnirile de grup din cauza coronavirusului. Wood, chiar un fost alcoolic, a distribuit mai multe texte care l-au ajutat pe el în perioada de recuperare.

Bruce Springsteen a lansat concertul „Live in Hyde Park”

Bruce Springsteen a distribuit concertul din 2009 din Hyde Park, făcându-l disponibil pe streaming. „Practicarea distanțării sociale și stream-ul: London Calling: Live in Hyde Park din confortul casei tale, acum pe Youtube și Apple Music, în întregime pentru prima dată”, a scris rockerul pe Twitter.

Alice Cooper a lansat un podcast

Alice Cooper a difuzat în premieră un podcast vorbind despre parcursul muzical al unora dintre cei mai cunoscuți prieteni ai lui. În fiecare episod vorbește despre un alt rocker, despre trecutul, cariera și relația acestuia cu muzica. Primul episod a fost despre chitaristul Slash.

Nikki Sixx a petrecut timpul cu fetița sa

Bassistul trupei Motley Crue, Nikki Sixx, petrece perioada de izolare cu fiica sa în vârstă de 8 luni, Ruby. Mândrul tată a postat imagini din această perioadă pe pagina de Instagram, inclusiv cele în care fiica sa învață să meargă.

https://www.instagram.com/p/B-Lbl4aDwP_/?utm_source=ig_embed

Tommy Lee face filmulețe pe TikTok

În același timp, colegul de trupă al lui Sixx, Tommy Lee, pare să treacă peste această perioadă de izolare cu puțin umor. Bateristul a postat câteva clipuri pe populara aplicație TikTok.

Bret Michaels a vopsit terenul de baschet

Solistul trupei Poison, Bret Michaels, folosește această perioadă de izolare pentru a face unele renovări acasă, în special să revopsească terenul de baschet. „Trebuia să fac asta de ani de zile”, a explicat rockerul într-un mesaj video adresat fanilor săi. Michaels a mai spus și că în această perioadă și-a lăsat barba să crească.

sursa: Ultimate Classic Rock

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button