Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Coronavirus: Bon Jovi a scris primul vers și refrenul unei piese despre criza mondială de acum. Restul îl compunem noi

„Nu sunt vremuri ușoare cele cu care ne confruntăm acum, dar trecem împreună prin asta. Am scris primul vers și refrenul. Scrieți-mi un vers. Hai să spunem povestea ta!”

Acesta este mesajul de azi al lui Jon Bon Jovi, un îndemn pentru toată lumea să scrie versurile pentru o viitoare piesă care se va numi Do What You Can. Inspirația pentru acest titlu i-a venit săptămâna trecută când spăla vasele ca voluntar la restaurantul său JBJ Soul Kitchen in Red Bank, New Jersey și cineva i-a făcut o fotografie. Jon a primit fotografia și a descris-o : „Dacă nu poți face ceea ce faci, fă ceea ce poți”.

Așadar, Jon așteaptă poveștile voastre în vreme de coronavirus pe care le poate transpune în versurile unei viitoare piese.

De altfel, clăparul Bon Jovi, David Bryan, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a dezvăluit chiar el într-o actualizare pe social media.

„Tocmai mi-am obținut rezultatele astăzi și am fost testat pozitiv pentru coronavirus”, a scris Bryan pe Instagram sâmbătă (21 martie). „Sunt bolnav de o săptămână și mă simt mai bine în fiecare zi.”

„Vă rog să nu vă fie frică !!!” el a spus. „Este gripa, nu ciuma. Am fost pus în carantină de o săptămână și o să stau încă o săptămână. Și când mă simt mai bine, voi fi din nou testat pentru a mă asigura că am scapat de acest virus urât. Vă rog, ajutați-va unii pe altii. Vom scapa in curând … cu ajutorul fiecărui american!! ”

În aceeași seară în care Bryan a postat știrea diagnosticului său, solistul grupului, Jon Bon Jovi, și-a anunțat susținerea pentru fanii din Chicago care au cantat impreuna, de la ferestre „Livin’ on a Prayer” sâmbătă seara.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button