Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Compozitorul piesei „I Love Rock ‘N’ Roll” a murit din cauza coronavirusului

Alan Merrill, compozitorul variantei originale a piesei I Love Rock ‘N’ Roll a murit la vârsta de 69 de ani din cauza Covid-19, potrivit unei declarații a fiicei sale.

„Coronavirusul mi l-a luat pe tata”, a scris Laura Merrill, fiica lui, pe pagina de Facebook. „Mi s-au permis două minute ca să-mi iau adio înainte de a fi scoasă afară. Părea împăcat și când ieșeam tot mai aveam o speranță că nu va fi parte dintr-o numărătoare din colțul dreapta jos al ecranului pe CNN sau Fox. Am mers pe jos până acasă cu speranță în suflet. Orașul pe care îl știam era gol. Mă simțeam ca și cum aș fi fost singura persoană acolo, și poate că în multe feluri eram. Până când am ajuns la ușa apartamentului am primit vestea că s-a dus.”, a continuat ea.

„Cum se poate întâmpla asta? Am fost la un concert al său acum două săptămâni. I-am făcut poze pentru noul album. Am vorbit cu el prin mesaje mai devreme. A crezut că este răcit. Oamenii mor. Nu crezi că asta ți se poate întâmpla ție sau familiei tale puternice. Ei bine, se poate. Stai acasă…dacă nu pentru tine, pentru ceilalți. Probabil că nu-l vom putea înmormânta așa cum se cuvine. Mi-am pierdut cea mai mare iubire a vieții mele și nu voi putea să îmbrățișez pe nimeni pentru că am fost expusă și trebuie să stau în carantină două săptămâni…singură”, spune ea.

Merrill, născut Allan Preston Sachs în New York, a  trăit și în Japonia și Marea Britanie de-a lungul carierei sale muzicale. A format trupa Arrows, cu bateristul Paul varley și chitaristul Jake Hooker, în 1974, la Londra. Au lansat mai multe single-uri, printre care Touch Too Much, My Last Night With You și I Love Rock ‘N’ Roll.

Merrill era solistul trupei atunci când au lansat piesa I Love Rock ‘N’ Roll dar piesa a devenit hit odată cu lansarea ei de către Joan Jett & the Blackhearts, în varianta proprie.

La vestea morții lui Merril, Joan Jett a postat un mesaj pe Instagram: „Tocmai am aflat îngrozitoarea veste despre moartea lui Alan Merrill. Gîndurile și dragostea mea merg acum spre familia și prietenii lui, și comunitatea muzicală. Încă îmi amintesc privindu-i pe cei din Arrows la TV, la Londra, fiind uimită de cântecul care m-a făcut celebră. Cu mare recunoștință și tristețe, îmi doresc să aibă o călătorie în siguranță către cealaltă lume”.

https://www.instagram.com/p/B-VKl9MARmU/?utm_source=ig_embed

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button