Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Motley Crue se reunește la cinci ani de la „ultimul turneu“

Motley Crue se reunesc pentru un turneu pe stadioane în SUA – la mai puțin de cinci ani de la încheierea turneului despre care spuneau că va fi ultimul, potrivit Rolling Stones. Def leppard și Poison îi vor însoți în acest turneu, dar datele și locațiile urmează să fie anunțate.

Înainte de așa-zisul lor turneu de adio din 2014-2015, membrii trupei au semnat ceea ce au numit „înțelegere de încetare a turneelor“ la o conferință de presă. Dar ieri au postat un clip video spunând că acea înțelegere a fost anulată și că MOTLEY CRUE IS BACK.

Membrii trupei au spus într-o declarație: „Contractul nu mai este valabil pentru că o nouă generație de „Cruheads“ cere fără încetare ca trupa să revină cu noi toți împreună“.

În 2014, basistul Nikki Sixx declara pentru Rolling Stone: „Legal nu putem cânta din nou. Singura posibilitate este ca toți cei patru membri ai trupei să fie de acord, și astfel să anulăm contractul. Dar știm că asta nu se va întâmpla niciodată. Sunt oameni în trupa asta care vor refuza să o mai facă vreodată, iar voi vorbiți acum cu unul dintre ei. Nu există sumă de bani care m-ar putea convinge să o mai fac vreodată pentru că sunt foarte mândru de cum am terminat“.

Sixx a declarat încă o dată în februarie pentru Rolling Stone că trupa nu are niciun plan de reunire.

Dar, în utlimele săptămâni au tot apărut zvonuri cum că trupa are intenția de a reveni în formulă completă.

Motley Crue a susținut 158 de spectacole în turneul din 2014-2015, terminând cu un concert la Forum în Los Angeles în 31 decembrie 2015.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button