Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Bruce Springsteen: „În ultimii cinci ani am făcut unele dintre cele mai bune lucruri“

Muzicianul Bruce Springsteen a declarat, la o lună după ce a împlinit vârsta de 70 de ani, că a obţinut unele dintre cele mai importante reuşite profesionale în ultimii cinci ani, potrivit Press Association, citată de Agerpres.

În ultimii ani, cântăreţul american a reuşit să se claseze pe primul loc în clasamente din Statele Unite cu albumul ”High Hopes”, a evoluat pe Broadway într-o serie de concerte solo şi a lansat o carte autobiografică, ”Born To Run”.

Artistul a declarat într-un interviu acordat BBC Radio 6 Music că a fost ”norocos” să descopere un al doilea val, după vârsta de 60 de ani. ”La 70, apreciezi vitalitatea vieţii tale creative. Cred că am avut cinci ani în care am făcut unele dintre cele mai bune lucruri pe care le-am realizat vreodată. Ultimii cinci ani, cartea, piesa, filmul, albumul acesta, totul este foarte încântător”, a spus muzicianul.

”Oamenii care sunt unde mă aflu eu acum îşi pierd farmecul, îşi pierd interesul, nu poţi şti când vei mai scrie bine din nou. E un mister, dar eu continui să rămân foarte curios în legătură cu lumea, cu propriul meu talent şi unde pot ajunge, aşa că acest lucru te ţine în viaţă şi menţine destul de puternic focul creativ interior, aşa că sunt norocos”, a adăugat artistul.

Springsteen, supranumit de fani ”The Boss”, a participat de asemenea la regizarea unui film care însoţeşte cel mai recent album al său, ”Western Stars”, peliculă prezentată în premieră la Festivalul Internaţional de la Toronto din acest an.

Întrebat pentru ce album din discografia sa ar opta dacă ar fi nevoit să aleagă, lui Bruce Springsteen i-a fost greu să aleagă doar unul. ”E dificil, pentru că oscilez între două, dar s-ar putea să aleg ‘Nebraska’. Producţia lui m-a costat 1.000 de dolari, cu un aparat de înregistrare care era aproape cât coperta albumului. Dar a fost un moment special, să ştiţi. Dacă ar fi să aleg un album rock, probabil că aş lua ‘Born To Run”’, a recunoscut el.

Springsteen a dezvăluit totodată şi cum reuşeşte să se menţină în formă. ”Nu alerg. Nu mai pot alerga. Dar merg foarte repede şi în general am grijă de mine destul de bine, cu alimentaţia şi puţin exerciţiu fizic”, a spus muzicianul.

Știre preluată Agerpres

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button