Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

(VIDEO) Guns N’ Roses a dedicat piesa “Knockin’ on Heaven’s Door” lui Kobe Bryant

Guns N’ Roses a deschis Bud Light Super Bowl Fest, iar înainte de a cânta “Knockin’ on Heaven’s Door” Axl Rose a dedicat piesa lui Kobe Bryant, fiicei legendarului baschetbalist, Gianna, și celorlalte victime care au murit săptămâna trecută în urma părbușirii unui elicopter.

Spectacolul s-a desfășurat la American Airlines Arena în Miami, vineri seara, fiind parte a unui festival de trei nopți înainte de Super Bowl care începe azi.

Fanii au filmat în timp ce Axl se adresează mulțimii, cu referire la tragicul accident, spunând că a observat o ceață densă peste Los Angeles în drum spre casă de la repetițiile de sâmbăta trecută, spunându-și atunci „că arăta înspăimântător, de rău augur”. Apoi a menționat că era mult mai rău duminică dimineața, după accident.

„Vreau să dedic această piesă lui Kobe și fiicei lui și tuturor celor care au fost în elicopter…familiilor lor și oricui a fost afectat de acest accident”, a spus Axl, imediat ce trupa a început cu acordurile faimosului cover după piesa lui Bob Dylan.

În timpul unui solo de chitară al lui Slash, imagini cu Kobe și Gianna au fost proiectate pe un ecran aflat în spatele trupei.

https://www.instagram.com/p/B8Alx5lnaDV/?utm_source=ig_embed

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button