Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Documentar

(VIDEO) Cele mai spectaculoase 10 intrări în scenă din lumea rockului

Poate că vă aduceți aminte de intrarea în scenă a celor de la Iron Maiden de la Sonisphere în 2014, când membrii trupei au apărut într-un „dans“ al aeroplanelor deasupra mulțimii și scenei. Aceasta ar putea fi declarată poate cea mai grozavă intrare pe o scenă rock din istorie. Dar nu sunt singurii. Cei de la revista Classic Rock au realizat un top al celor mai interesante intrări în scenă din lumea rockului.

Kiss

Intrările în scenă ale acestei trupe sunt de departe printre cele mai spectaculoase. Sunt multe trupe care folosesc artificii, efecte pirotehnice, fum, lasere, dar modul în care Kiss combină toate acestea este de-a dreptul impresionant.

În 2012 au urcat pe scenă pe o platformă plutitoare de genul OZN-urilor, iar în 1990, în turul H.I.T.S., un sfinx gigant pe numele lui Leon arunca săgeți de laser către public, înainte să deschidă gura și să scuipe pe membrii trupei.

Limp Bizkit

Răspunzând unor critici vehemente la adresa prestației lor de la Ozzfest din 1998, membrii trupei Limp Bizkit au decis să pună punctul pe i. Așa că, în prima zi a următorului lor turneu, și pe tot parcursul acestuia, au apărut pe scenă dintr-o toaletă uriașă și jegoasă în timp ce pe fundal era tema muzicală din Rocky. Ideea era clar una foarte simplă: dacă voi credeți că suntem de căcat, atunci ieșim și noi la luptă.

Rammstein

Într-un show cu artificii, poți face o intrare importantă când unul din membrii trupei care, aflat la înălțime, la propriu, mimează sexul anal cu un dildo uriaș. În consecință, turneul Rammstein din 2011 a avut o deschidere pe cinste: o schelă industrială uriașă din metal, desfășurată de-a lungul întregii scene, pe care membrii trupei au pășit într-un zgomot uriaș, trecând printr-o perdea de fum. Asta bate de departe „Salut, suntem Rammstein, și vă prezentăm noul album“.

Rage Against The Machine

Poate că nu este chiar atât de spectaculoasă precum unele intrări din această prezentare. Dar intrarea pe scenă a trupei Rage Against The Machine din 1993 de la Lollapalooza este una dintre cele mai merorabile. Furioși pe Parents Music Resource Center care încercau să cenzureze muzica rock, membrii trupei au intrat pe scenă complet dezbrăcați, cu excepția unei bande adezive lipite pe gură și cu literele PMRC scrise pe corpurile lor. Au rămas așa pe scenă timp de 15 minute, apoi au ieșit. Își exprimaseră punctul de vedere. Ulterior au ținut un concert gratis pentru a-și împăca fanii supărați.

Alice Cooper

Regele intrărilor pe scenă, Alice Cooper a inventat, mai mult sau mai puțin, intrările dramatice. În 1975, intrarea sa pe scenă a însemnat ca el să cânte Welcome To My Nightmare în timp ce personajele din acel vis urât – un păianjen, un liliac, o fantomă, o balerină și niște alte creaturi ciudate – au dansat în jurul lui într-o coregrafie perfectă. Destul de ciudat, freaky și de neuitat.

Motley Crue

Băieții de la Motley Crue și-au început turneul Girls, Girls, Girls din 1987 cu o scenă cufundată în întuneric. Apoi, pe măsură ce tobele încep să bată, încet-încet lucrurile încept să prindă viață.

Boxele au fost ridicate în aer pe perne hidraulice, înainte ca bateristul Tommy Lee apare de sub scenă într-o cușcă cu tot cu tobe, ridicată deasupra celorlalți membri ai trupei, în spatele scenei. Asta însemna că, și fizic și mental, bateristul era deseori cea mai la înălțime persoană a turneului.

The Darkness

În momentele premergătoare apariției pe scenă a membrilor trupei The Darkness la Alexandra Palace în 2006, ecrane TV uriașe prezentau imagini cu membrii trupei care păreau să sosească cu elicopterele. Se aprind luminile și se aud cimpoaiele.

Bateristul Ed Graham a început să bată pe ritmul piesei Konockers, în timp ce chitaristul Dan Hawkins intră și el. Aveau nevoie de un singur lucru care să lege lucrurile: ceva care să marcheze o intrare impresionantă pe scenă. Solistul Justin Hawkins sosește pe o pereche de sâni gonflabili uriași – cu sfârcuri luminate – care plutea deasupra mulțimii.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=255&v=SNGB9SbpFJg&feature=emb_logo

Ted Nugent

Fără doar și poate, Ted Nugent știe să-și facă o intrare pe scenă. De-a lungul anilor, a urcat pe scenă fie pe un taur, fie îmbrăcat în indian. Poate că cea mai impresionantă intrare a lui pe scenă a fost când s-a dezbrăcat, rămânând doar cu o bucată de pânză pe el, și s-a aruncat pe o frânghie ca Tarzan.

AC/DC

Turneul AC/DC Black Ice din 2008 a început cu un desen animat care prezintă ilegalitățile din tren a două fete aproape dezbrăcate aflate într-un tren care apoi intră din ecran pe scenă. Un start impresionant. Când trenul intră pe scenă, trupa a demonstrat încă o dată că sunt încă printre primii.

Spinal Tap

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button