Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește-l pe John Lennon „înnebunit” la un concert The Rolling Stones

Evenimentul The Rolling Stones din 11 decembrie 1968 de la Rock And Roll Circus a fost memorabil din mai multe motive. A participat Tony Iommi de la Black Sabbath cu Jethro Tull, a fost un superconcert, unicul, al abia formatei trupei The Dirty Mac – John Lennon, Eric Clapton, Keith Richards și Mitch Mitchell – și s-a dovedit a fi ultimul concert cu The Stones al chitaristului Brian Jones.

Iar într-un filmuleț din concert îl putem vedea pe John Lennon dansând pe piesa The Rolling Stones, Sympathy For The Devil.

Îl poți vedea pe Lennon la minutul 4:45.

„Prima dată când am cântat fără The Beatles după mulți ani a fost la Rock And Roll Circus, și a fost grozav să mă aflu pe scenă cu Eric și Keith, iar din spatele meu să vină un sunet diferit, deși cântam în același stil”, a comentat mai târziu Lennon. „Mă gândeam: Uau, e distractiv cu alți oameni!”

Filmul de la Rock And Roll circus a fost inițial conceput ca un special pentru BBC, dar lansarea lui a fost amânată până în 1996. Pe scenă au mai urcat și The Who. Yoko Ono, Marianne Faithfull și Taj Mahal.

„Aveam senzația că Mick era forța care-i conducea pe toți, dar ceilalți credeau că The Rolling Stones erau un pic stânjeniți să se afle într-un astfel de mediu, îmbrăcați ca niște clovni de la circ”, își amintește Ian Anderson de la Jethro Tull. „Era energia lui Jagger care era ca un motor. Era impresionant să vezi cum trage toată trupa după el.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button