Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Tony Iommi: „Am material bun, nefolosit, chiar de acum mulți ani”

Tony Iommi spune că are idei noi pentru piese în fiecare zi – și speră că odată ce se va termina cu perioada de izolare, va putea să se implice mai profund într-un nou proiect, potrivit Classic Rock.

Fostul chitarist al trupei Black Sabbath a declarat pentru SiriusXM că „stă” pe foarte multe materiale nefolosite „care sunt de acum ani buni în urmă”.

„Când în fiecare seară și notez multe. Trebuia să lucrez acum cu inginerul meu de sunet Mike Exeter, dar, bineînțeles nu poți aduce pe nimeni în casă din cauza izolării. Planificasem să punem cap la cap niște lucruri, pentru că am foarte mult material. Ăsta era planul inițial. Din fericire, când totul se va mai limpezi, cu siguranță o să începem să facem treabă. Unele lucruri nu le boi putea face: cu siguranță nu să merg în turneu în lume, dar mă bucur să cânt.”, spune Iommi.

Întrebat dacă vede toată această chestiune ca pe un proiect solo sau dacă este posibil să implice muzicieni din anii Sabbath, Iommi spune că „nimic nu este bătut în cuie” în acest moment, adăugând: „Am câteva idei și unele lucruri importante chiar s-ar putea să se întâmple.”

El a continuat: „Vreau să-l iau pe Mike și să lucrăm la partea de percuție, bass și chitară, așa cum ar face orice trupă și apoi să hotărăsc cu cine voi lucra mai departe. Vreau doar să am ceva ce pot să prezint cuiva cu care vreau să lucrez. Sau dacă nu, măcar să am ceva care să sune rezonabil de bine.”

Iommi spune că are CD-uri pline cu riffuri, unele chiar rămase de la ultimul album Sabbath, 13,  care a fost lansat în 2013. Chitaristul adaugă: „Și mai am foarte multe pe care aș vrea să le folosesc. Dar nu vreau să mă întorc la ele tot timpul. Deocamdată le dau la o parte, pentru că îmi tot vin idei noi. Trebuie să profit de ocazia asta acum să trebuie să stau în casă și să mă uit peste ele și să văd ce am exact. Dar este atât de mult material – unele sunt de ani buni”.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button