Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

The Rolling Stones lansează videoclipul piesei „Criss Cross”

The Rolling Stones a lansat un videoclip pentru Criss Cross, o piesă care nu a fost lansată în prealabil, potrivit Classic Rock. Piesa a fost inițial înregistrată în anul 1973 în timpul sesiunilor pentru albumul de studio Goats Head Soup – cu Criss Cross urmând să apară pe ediția de lux a albumului care va fi lansată la 4 septembrie.

Relansarea va fi făcute pe intermediul unor diverse formate, iar alături de Criss Cross se va afla o altă două piese nelansate la vremea respectivă, Scarlet, împreună cu Jimmy Page, și All The Rage. Împreună cu remixul stereo al Goats Head Soup va fi lansat și Brussels Affair – un album live cu 15 piese înregistrat în Belgia în timpul turneului trupei din toamna anului 1973.

De asemenea, va mai fi lansat și un album de 120 de pagini cu fotografii și eseuri realizate de Ian McCann, Nick Kent și Daryl Easlea, împreună cu patru postere de la turneul din 1973.

Goats Head Soup” a fost lansat cu surle și trâmbițe. În ciuda a ceea ce ai putea citi azi, copiii nu erau în totalitate absorbiți de glam-ul rockului, metal, rock progresiv din anii 1970, și au cumpărat albumul propulsându-l pe locul 1 în SUA și Marea Britanie.”, spune McCann.

Noul clip video pentru Criss Cross a fost produs de Diana Kunst.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button