Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Piese solo ale lui John Lennon, complet remixate pentru o nouă compilație

O colecție a celor mai îndrăgite piese ale lui John Lennon va fi lansată în ziua care ar fi trebuit să fie cea de a 80-a aniversare a sa, la 9 octombrie.

Gimme Some Truth: The Ultimate Mixes va fi lansată în diferite formate, și într-o ediție de lux.

Colecția a fost produsă de Sean Lennon și produsă de Yoko Ono, compilația cuprinzând 36 de cântece, complet remixate de Paul Hicks, împreună cu Sam Gannon, ambii lucrând în 2018 la Imagine: The Ultimate Collection.

Setul deluxe va conține și o carte de 124 de pagini care spune povestea fiecărei piese în cuvintele lui John Lennon și Yoko Ono, dar și declarații ale unora dintre cei care au lucrat împreună cu ei. De asemenea, conține fotografii rare, scrisori și desene.

Ono spune: „John a fost un om strălucitor cu un mare simț al umorului și foarte inteligent. A crezut în puterea adevărului și că aceasta îi va ajuta pe oameni să schimbe lumea. Și așa va fi. Cu toții avem responsabilitatea de a ne închipui o lume mai bună pentru noi și copiii noștri. Adevărul este ceea ce creăm. Stă în puterea noastră.”

Pentru a marca această veste, Capitol/UME a lansat streamul Instant Karma! (We All Shine On).

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button