Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Celebrul pulover al lui Kurt Cobain s-a vândut la licitație pentru o sumă record

Celebrul pulover verzui al lui Kurt Cobain, cel pe care l=a purtat la concertul MTV Unplugged a fost vândut ieri la licitație pentru suma de 334.000 de dolari, porivit Rolling Stone. Astfel, s-a stabilit un nou record pentru cel mai scump pulover vândut vreodată la o licitație.

Potrivit casei de licitații, puloverul lui Cobain a fost inițial deținut de Jackie Farry, un apropiat al familiei lui Cobain. Aceasta a lucrat, de asemenea, ca dădacă pentru fiica lui Cobain, Frances Bean.

Puloverul vechi de 26 de ani este departe de a fi într-o stare perfectă. În primul rând este nespălat, pentru că acest lucru este foarte important. Potrivit casei de licitații, îi lipsește un nasture, este decolorat și are o gaură produsă de o arsură undeva lângă buzunarul stâng.

Puloverul a fost însoțit de o scrisoare scrisă de mână de la Jackie Farry, care primise cadou acest pulover după moartea lui Cobain în aprilie 1994.

Într-o declarație pentru Rolling Stone, Darren Julien de la casa de licitații a spus că puloverul nu a fost niciodată spălat. „Este foarte important să nu-l spălăm. Petele au rămas. Există chiar și o arsură provocată de oțigară care se poate observa“.

Alte vânzări importante la Julien’s Auctions  din acest weekend: un Mercedes-Benz 450 auriu din 1974 care i-a aparținut lui Elvis Presley (125.000 de dolari), un exemplar al Are You Experienced? cu autograful lui Jimi Hendrix (45.000 de dolari), un autoporteret al lui David Bowie (51.000 de dolari) și versurile crise de mână de Bernie Taupin pentru piesa “Goodbye Yellow Brick Road” a lui Elton John într-o ramă gen Vrăjitorul din Oz (75.000 de dolari).

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button