Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Keith Richards lansează videcolipul piesei din 1992, „Hate It When You Leave”

Keith Richards a lansat videoclipul pentru piesa sa clasică din 1992, Hate It When You Leave. Cântecul, care inițial a apărut pe albumul chitaristului The Rolling StonesMan Offender, este relansat anul acesta sâmbătă, cu ocazia celei de a treia Record Store Day.

Hate It When You Leave va fi diponibil într-o ediție limitată de 4000 de viniluri roșii, iar pe partea B este Key To The Highway, un cântec care a fost inițial disponibil numai în versiunea japoneză a albumului Main Offender.

Hate It When You Leave este ceva pentru urechile, ochii și sufletele voastre”, spune Richards care apare pentru scurt timp în videoclip.

Acesta a fost regizat de Jacques Naudé, un sud-african ale cărui filme „surprind relația integrală între om, cultura lui și natură”. Într-o declarație oficială referitoare la videoclip se precizează: „portretizează simplitatea vieții, ceea ce este cel mai frumos despre lume și aduce un omagiu oamenilor și locurilor pe care le iubește cineva atunci când familia, prietenii și iubiții sunt departe”.

Naudé a mai făcut clipuri pentru clienți precum Nike, Ralph Lauren, Calvin Klein, Dior, Vogue, și Wall Street Journal.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button