Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește-l pe James Hetfield cântând un cover după „Turn the Page” a lui Bob Seger

James Hetfield (Metallica) a participat la VetsAid 2020 în 12 decembrie, interpretând o variantă acustică a piesei lui Bob Seger Turn The Page, de pe albumul din 1973 Back In ‘72. Evenimentul – care a fost creat de chitaristul The Eagles Joe Walsh în 2017 – a găzduit mai mulți artiști precum Alice Cooper, Eddie Vedder (Pearl Jam) și Jon Bon Jovi.

Festivalul anual organizat în scopuri caritabile, anul acesta a fost online din cauza COVID-19, strânge fonduri pentru ajutarea veteranilor din America.

Joe Walsh a declarat: „În ultimii trei ani ne-am plimbat cu acest festival prin toată șara, organizând o zi întreagă de festival rock and roll și alte activități pentru a-i ajuta pe veterani și familiile lor. În mod normal, am fi umplut o arenă, am fi cântat cinci ore și am fi strâns niște bani – am reușit până acum să strângem 1,5 milioane de dolari – pentru a-i ajuta pe veterani să aibă parte de înrijirea și susținerea pe care o merită. Dar din cauza COVID-19, am mers în online ca mai toți.”

În trecut au mai cântat ZZ Top, Chris Stapleton și Zac Brown Band. Urmărește filmulețul cu interpretarea lui Hetfield.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button