Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Highway to Hell: 10 km dintr-o autostradă din Perth va fi închisă pentru a marca 40 de ani de la moartea lui Bon Scott

Legenda australiană a muzicii, Bon Scott, va primi în luna martie tributul epic pe care îl merită la 40 de ani de la moartea sa, potrivit The Guardian. 10 km dintr-o autostradă din Perth vor fi închiși timp de 8 ore pentru a găzdui festivalul muzical cu cea mai lungă scenă: un concert în mișcare, de la un capăt la celălalt al celor 10 km, dedicat coverurilor AC/DC.

La 1 martie 2020, 10 semi-trailere – dintre care 8 cu trupe care vor cânta live cântecele celor de la AC/DC – vor ocupa porțiunea de sud a autostrăzii, între Canning Bridge și Fremantle: același traseu pe care Scott l-ar fi făcut în tinerețe, de la domiciliul său din Fremantle către un loc în care cânta și-și petrecea timpul.

Bucata aceasta de autostradă este subiectul piesei Highway to Hell din 1979, denumită așa din cauza accidentelor fatale care aveau loc la cea mai periculoasă intersecție. Dar, evenimentul care a fost anunțat duminică, este și un tribut adus unui clip al unei piese timpurii a AC/DC, It’s A Long Way To The Top, în care trupa cânta în remorca unui camion în timp ce trecea prin Swanston Street din Melbourne.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button