Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Jon Bon Jovi spune că plecarea lui Sambora din trupă a cauzat „durere și suferință”

Jon Bon Jovi spune că „nu există zi” când să nu vreau ca Richie Sambora să fie încă în trupă. Vorbind pentru Rock Antenne din Germania, liderul Bon Jovi sugerează că plecarea lui Sambora din trupă în 2014 a cauzat „durere și suferință”, și sugerează de asemenea că trupa s-ar putea să nu fie în același spațiu muzical pe care l-ar fi avut dacă chitaristul ar fi rămas în Bon Jovi.

„Unele lucruri se întâmplă ca să fie un fel de catalizator pentru alte lucruri bune să se întâmple”, spune Bon Jovi. „Nu există să treacă o zi să nu-mi doresc ca Richie să fi trăit cu noi și să fi fost în trupă. Și totuși, în mod ciudat, inabilitatea lui de a mai fi cu noi a dus la scrierea albumului din 2016, This House Is Not For Sale. A fost un album foarte puternic. Nu știu unde am fi ajuns, dar din toată durerea aia și suferința a ieșit asta.”

Sambora, care s-a alăturat trupei Bon Jovi în 1983, și a participat la scrierea celor mai mari hituri ale băieților, a plecat din trupă în 2014, imediat după încheierea turneului Because We Can al grupului din New Jersey.

„Voiam să fiu tată și un om normal”, spunea chitaristul „ și, sincer, am vrut să revin la cântat, la scris, să ajung în locuri diferite din punct de vedere creativ. Când ești într-o uriașă organizație cum este Bon Jovi, și călătorești 16 luni încontinuu, te afli într-un cocon, dar viața continuă: există căsătorii, divorțuri, nașteri, decese. Ca muzucian nu e loc pentru dezvoltare artistică dacă ești mereu pe drum”.

Chitaristul a declarat mai târziu că Bon Jovi „ar fi trebui să facă pași mai mari și decisivi pentru a deveni o trupă”, și să „nu se tranforme în Jon fiind liderul și nimic altceva.” S-a reunit totuși cu trupa pe scenă la ceremonia de admitere în Rock And Roll Hall Of Fame din Cleveland în aprilie 2018. Întrebat în același an dacă există astfel o portiță lăsată deschisă pentru a reveni în trupă, Sambora a replicat: „Este o întrebare imposibilă.”

„Doamne, nu știu”, a declarat pentru Planet Rock. „Este o întrebare imposibilă. Trebuie el să vrea s-o facp, trebuie eu să vreau să o fac, trebuie să fie timpul potrivit. Chestia e că mie îmi place cum decurg lucrurile în viața mea acum. Sunt foarte fericit cu muzica pe care o fac și cânt pe albumele altor artiști, pe unele le și produc și am șansa să fiu cu familia mea și să facem chestii în familie. Asta mă face fericit.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button