Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

James Hetfield a construit măsuțe din lemn în scop caritabil

În timp ce mulți muzicieni au creat, în timpul izolării, muzică în studiourile de acasă pe care apoi au distribuit-o pe canalele de social media, James Hetfield de la Metallica a făcut ceva diferit, scriu cei de la Metal Hammer.

Vocalistul și chitaristul a folosit timpul petrecut acasă pentru a face măsuțe, iar produsele finite vor intra la o tombolă, banii urmând a ajunge la fundația trupei Metallica, „All Within My Hands”.

Pe pagina de Instagram a fundației a fost publicată o poză cu Hetfield, iar sub poză scrie: „În timpul șederii acasă, James Hetfield și-a folosit o parte din timpul petrecut acasă pentru a-și perfecționa niște creații. A conceput și construit un set de măsuțe, care a implicat sudură și lucrul cu lemnul, chiar în propriul garaj. Le punem la o tombolă, iar norocosul câștigător va primi setul semnat și personalizat de James!”

Fiecare donație de 10 dolari garantează cumpărătorului un bilet la tombolă, iar banii vo ajunge la fundația trupei. Participarea la tombolă se va termina la 30 iunie și a început deja.

https://www.instagram.com/p/CBBrooHAwWF/?utm_source=ig_embed

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button