Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă „Cartography”, noul single solo al lui Eddie Vedder

Cu chitaristul Stone Gossard care și-a lansat un nou proiect săptămâna trecută și cu albumul Pearl Jam, Gigatonlansat la începutul anului, muzica grunge din Seattle revine în forță anul acesta. Iar liderul trupei, Eddie Vedder tocmai a lansat o piesă solo.

Cartography este lansat ca parte a Sub Pop Singles Club vol. 5 și se află pe soundtrackul documentarului lui Eric Becler, Return To Mount Kennedy. Piesa a fost remixată anul acesta și include chiar unul dintre discursurile emblematice ale lui Robert F. Kennedy.

„Ascultând discursul lui Bobby Kennedy referitor la asasinarea lui Martin Luther King Jr. de acum 50 de ani, ni se reamintește încă o dată că sunt într-o perioadă și un moment când societatea noastră poate și trebuie să facă mai mult”, explică Eddie. „Votul este cea mai puternică formă de protest nonviolent. Și toți aceia pe care îi votăm trebuie să fie foarte conștienți că problema egalității și justiției în America sunt printre cele mai importante și trebuie recâștigate și duse la alt nivel. Acum.”

 

 

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button