Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește „Empyrean Sky”, noul videoclip Derek Sherinian

Derek Sherinian a lansat un videoclip pentru noul său single, Empyrean Sky. Este primul material de albumul solo al clăparului Sons Of Apollo și Black Country Communion, The Phoenix, care va fi lansat la 18 septembrie.

Sherinian a realizat Empyrean Sky împreună cu bateristul Simon Phillips, chitaristul Ron „Bumblefoot” Thal, bassistul Jimmy Johnson și Armen Ra la teremină (un instrument electronic).

Vorbind despre primul său album solo lansat în ultimii nouă ani, după precedentul Oceana, Sherinian a spus: „Chiar simt că acesta este cel mai bun album solo de până acum. Simon și cumine am pus foarte multă energue în scrierea lui, și sunt recunoscător tuturor cântăreților grozavi care au participat la această înregistrare.”

Phillips a și co-produs acest album, Sherinian spunând că lucrul împreună cu el a fost „o experiență uluitoare”. „A fost un erou pentru mine de când mă știu, de când l-am auzit cântând pe albumele cu Jeff Beck și Michael Schenker. Este o parte de neprețuit a modului în care acest album va vedea lumina.”

Împreună cu Bumblefoot, Johnson și Ra, la The Phoenix au mai participat și Billy Sheehan, Joe Bonamassa, Zakk Wylde, Steve Vai și Kiko Loureiro de la Megadeth.

Albumul The Phoenix va avea opt piese.

Derek Sherinian: The Phoenix
1. The Phoenix
2. Empyrean Sky
3. Clouds Of Ganymede
4. Dragonfly
5. Temple of Helios
6. Them Changes
7. Octopus Pedigree
8. Pesadelo

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button