Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Pink Floyd anunță o serie de concerte pe Youtube

Pentru a-și ține fanii ocupați în timpul carantinei, Pink Floyd urmează drumul deschis de Radiohead și Metallica și vor lansa pe Youtube o serie de concerte. În săptămânile care vor urma, trupa va lansal materiale nevăzute până acum, rare sau din arhivă și le vor lansa pe stream gratuit, potrivit consequenceofsound.com.

„Vă dorim numai bine și sperăm că voi și familiile voastre sunteți în siguranți și bine în aceste momente dificile”, au declarat membrii Pink Floyd într-o declarație postată pe Facebook. „Vom continua să postăm în mod normal pentru a vă oferi, sperăm, imaginile interesante , muzică și video pentru a trece cu toții peste asta.”

Primul concert va fi Pulse, concertul-film din 1995 al trupei, care va putea fi văzut pe canalul de Youtube al Pink Floyd, începând de vineri, 17 aprilie.

Din cauza coronavirusului, Roger Waters a fost nevoit să-și amâne turneul This Is Not a Drill până anul viitor. Între timp, David Gilmour a făcut mai multe coveruri pentru piesele lui Leonard Cohen acasă la el, în perioada de izolare.

foto: Facebook (1994)

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button