Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Thom Yorke a vorbit despre durerea pierderii fostei sale partenere

Solistul trupei Radiohead, Thom Yorke a vorbit la BBC despre tensiunile din familie după ce Rachel Owen, fosta sa parteneră, cu care are doi copii, a murit. El a povestit depre „perioada grea“ prin care familia sa a trecut după ce aceasta a murit de cancer.

Thom Yorke a întâlnit-o pe Rachel Owen, artistă și lector la Universitatea din Oxford, pe când amândoi erau studenți la arte la Universitatea Exeter. Au fost împreună 23 de ani și au doi copii, Noah și Agnes. S-au despărțit în anul 2015.

Owen a murit la vârsta de 48 de ani, în 2016, după ce a dus o luptă cu cancerul pe care a pierdut-o. Deși era foarte bolnavă în acel an, a continuat să predea limba italiană până cu două luni înainte de a muri. Întrebat cum e să fie tată a doi adolescenți, Y0rke i-a spus realizatoarei emisiunii Desert Island Discs de la BBC Radio 4, Lauren Laverne: „Nu sper să le fiu mamă, dar suntem bine. Sunt foarte mândru de amândoi. Mă uimesc aproape în fiecare zi. Nu pot să cred că au vreo legătură cu mine. Sunt niște oameni extraordinari.“

Owen era o artistă recunoscută la nivel internațional, combinând fotografia și grafica. Munca ei academică se concentra pe literatura medievală italiană. Yorke spune: „Când mama copiilor a murit, a fost o perioadă foarte dificilă și a trebuit să-i facem față. A fost foarte greu. A suferit foarte mult și ambiția mea este să mă asigur că am trecut cu bine peste asta și sper că asta se întâmplă și în prezent. Sunt norocos pentru că am o nouă parteneră care m-a susțșinut și a adus lumină în toată perioada asta, ceea ce a însemnat foarte multă putere. Și, serios, dacă totul este bine…dacă pot să fac muzică pentru a exprima toate astea și încă este importantă pentru oameni, atunci nu am ce să cer mai mult“.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button