Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Transatlantic va cânta anul viitor în România

Trupa de rock progresiv Transatlantic va cânta anul viitor, la 22 iulie, în cadrul Festivalului ARTMania de la Sibiu. Concertul face parte dintr-un turneu în SUA și Europa.

Turneul este organizat pentru promovarea lansării epice a Absolute Universe, care a apărut la începutul acestui an în mai multe versiuni. Prima cântare din turnen va avea loc la 15 aprilie în Glensdale, Pasadena, iar primul concert din Europa va fi chiar la ART Mania, în 22 iulie.

„SINGURELE concerte”

„Între lansarea celui mai recent album al nostru în mijlocul unei pandemii care a cuprins toată lumea și misiunea deja dificilă de a încerca să ne aliniem programele noastre diferite chiar și în vremuri normale, devenise o incertitudine faptul că Transatlantic va mai cânta vreodată pe scenă pentru a-șu susșine The Absolute Universe, explică bateristul Mike Portnoy.

„Dar acum, că încet-încet lumea revine la normal, iar noi deja programasem câteva apariții în 2022 (Cruise To The Edge, Morsefest și un festival în România), suntem bucuroși să vă anunțăm că vom avea mai multe concerte anul viitor. Acestea suntem SINGURELE concerte pe care le vom avea pentru promovarea The Absolute Universe , așa că dacă nu reușim noi să ajungem în zona voastrp, merită să călătoriți să veniți să ne vedeți și să împărtășim împreună această experiență.”

Transatlantic North American Tour Dates:
Apr 15: PA Glendale Keswick Theater
Apr 16: NJ Montclair Wellmont Theater
Apr 17: Quebec Quebec City Palais Montcalm
Apr 19: Quebec Montreal M Telus
Apr 21: IL St Charles Arcada Theater
Apr 23: CA Los Angeles Belasco Theater
Apr 24: CA Berkeley UC Theatre
Apr 29/30: TN Cross Plains MorseFest 2022
May 2-7:  Cruise To The Edge 2022

Transatlantic Europe/UK Tour Dates:
Jul 22: ROM Sibiu ARTmania Festival
Jul 24: GER Cologne E Werk
Jul 25: NED Tilburg 013
Jul 27: UK  London O2 Forum Kentish Town
Jul 28: FRA Paris Olympia

sursa: Loudersond.com

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button