Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ozzy Osbourne lansează un nou album în ianuarie

Ozzy Osbourne va lansa un nou album în luna ianuarie, a dezvăluit soția Sharon Osbourne care îi este și manager, potrivit ultimateclassicrock.com.

Excentricul rocker a povestit recent cum a fost inspirat să revină în studio după ce a lucrat cu Post Malone la cântecul rapperului „Take What You Want“. A fost înregistrat în timp ce Ozzy încă se recupera după niște probleme medicale care l-au obligat să amâne turneul de adio.

„A suferit un accident foarte, foarte urât anul acesta, dar își revine“, a declarat Sharon pentru SiriusXM în acest nou interviu. „Tocmai a terminat un album, iar albumul va ieși în ianuarie“ Ea a adăugat că el este „foarte entuziasmat“ despre această colaborare cu Malone, iar lucrul la acest nou LP a fost „o uriașă înviorare“ pentru el.

„S-a simțit total lipsit de valoare“ a spus ea. „Se uita la TV la un documentar despre o trupă, și erau într-un turneu cu autocarul…Nu s-a putut uita la el. Aproape că îi venea să plângă și a spus: – Îmi lipsește viața mea. Îmi vreau viața înapoi.. A fost foarte dificil pentru el. Dar ăși revine. Va reveni“

Ea a confirmat ci faptul că Ozzy încă și-a planificat încheierea turneului No More Tears 2 care va fi cu siguranță semnalul că viața sa în autocar la turnee s-a încheiat. „Dar nu se va retrage complet“ a spus Sharon.

Chitaristul Zakk Wylde a declarat recent că nu a jucat niciun rol în noul album, care va fi primul album solo al lui Ozzy de la „Scream“ din 2010. „S-a întâlnit cu niște prieteni pe care îi știa“, a spus Wylde. „A fost ceva de genul:- Hey, Zakk, am terminat de lucru la niște piese – sau ceva de genul ăsta, iar eu i-am spus: – Grozav, Oz.“

Chitaristul consideră că „Take What You Want“ a fost „grozav“ și se referă la Malone ca fiind „un tip grozav“, dar a reiterat faptul că „nu a avut nimic de-a face cu ceea ce Oz a înregistrat. Dar„treaba e că ne putem întâlni oricând și să înregistrăm altceva. Așa că totul este în regulă.“

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button