Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ascultă noua piesă Evanescence, „The Game Is Over”

Lucrul la noul album Evanescence a luat o pauză din cauza pandemiei, dar membrii trupei își continuă planul de lansare a unor noi piese în pregătirea unei noi lansări. Cea mai recentă înregistrare este piesa The Game Is Over care tocmai a fost lansată.

În vreme ce cel mai recent single, Wasted On You a fost o piesă mai de suflet, The Game Is Over ajunge la noi cu mai multă atitudine. Vocea lui Amy Lee este parcă mai puternică decât a fost vreodată, chitarele și bateria împing piesa pe o linie și mai intensă. Piesa este descrisă ca „un protest împotriva măștilor pe care suntem forțați să ni le punem din cauza societății. În fața depresiei și a anxietății – și mai ales într-o lume care pare să se fărâmițeze în fiecare zi – este un strigăt pentru a se pune capăt șaradei cum că totul este bine.”

Lee spune despre piesă: „Acest cântec este despre sila pe care o avem față de aceste măști. Deghizările pe care le purtăm pentru alții, pentru ca ei să se simtă confortabil, sentimentele interioare pe care le avem față de ce arătăm în afară între limitele a ceea ce este acceptabil din punct de vedere social”.

The Game Is Over  este o promisiune pentru mine și un strigăt că voi fi mai reală, mai conectată la sinele pe care nu îl voi mai bloca în interior pentru că nu poate fi acceptat de alții. De asemenea, este o rugăciune de a deveni mai bunp, să nu mă mai simt atât de haotică, închisă și rănită pe interior”, a continuat ea.

The Game Is Over este al doilea single de pe viitorul album, The Bitter Truth, după Wasted On You. Piesa poate fi ascultată la Radio Total.

Videoclipul pentru piesa The Game Is Over va fi lansat, vineri, 3 iulie.

 

https://www.youtube.com/watch?v=IfZnODBsLPM

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button