Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Neal Morse a lansat videoclipul liric al piesei „Building A Wall”

Neal Morse a lansat un nou videoclip liric pentru Building A Wall, piesă care face parte de pe viitorul album solo conceptual de rock progresiv, Sola Gratia, care va fi lansat la 11 septembrie.

„Acest cântec sună ca un comentariu politic, dar nu este”, explică Morse. „Am scris asta gândindu-mă la apostolul Pavel și la zidul de separare dintre evrei și cei care nu erau. O chestie biblică. Dar oamenii o pot interpreta cum vor… Mă gândesc că noi oamenii de multe ori ne dorim separarea și despărțirea, dar Dumnezeu nu vrea decât să ne adune la un loc cu el. A, și apropo, am cântat la tobe în piesa asta”, povestește Morse.

Cel mai recent album conceptual al artistului se bazează pe povestea apostolului Pavel  și îl regăsește pe Morse colaborând din nou cu Mike Portnoy, Randy George, Eric Gillette, Bill Hubauer și Gideon Klein.

Sola Gratia a fost înregistrat „virtual” în aprilie, iar Morse spune: „Este primul album pe care l-am făcut vreodată de la distanță. Am trimis track-urile de bază și am întrebat dacă vor să rearanjeze lucrurile, dar ei au spus: Nu, este grozav!, așa că au cântat pe ele și și-a trimis fiecare partea lui înapoi. Nu a fost un mod ușor de a face un album, dar procesul de creație are întotdeauna provocările sale, indiferent de cum o faci.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button