Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Neal Morse a lansat videoclipul piesei „Seemingly Sincere”

Neal Morse a lansat videoclipul piesei Seemingly Sincere, al doilea single de pe viitorul său album Sola Gratia, care va fi disponibil de la 11 septembrie. Morse a lansat The Name Of The Lord luna trecută.

Seemingly Sincere este unul dintre ultimele cântece pe care le-am scris pentru Sola Gratia. Să am un cântec despre Sf.Ștefan mi s-a părut potrivit și când am început să-l scriu, imediat am simți drama și intensitatea. Nu m-am așteptat să aibă un fragment instrumental mare cu solo-uri de clape și tobe, dar s-a transformat într-un dintre părțile mele preferate de pe album.”, spune Morse.

Videoclipul a fost regizat de Christian Rios. „Cred că Rios s-a descurcat incredibil de bine pe acest video, fiind foarte greu să faci videoclipuri bune de la distanță în timpul pandemiei cu COVID-19. Cred că a făcut o treabă fabuloasă și sper să le placă tuturor”, a continuat Morse.

Cel mai recent album conceptual al artistului se bazează pe povestea apostolului Pavel  și îl regăsește pe Morse colaborând din nou cu Mike Portnoy, Randy George, Eric Gillette, Bill Hubauer și Gideon Klein.

Sola Gratia a fost înregistrat „virtual” în aprilie, iar Morse spune: „Este primul album pe care l-am făcut vreodată de la distanță. Am trimis track-urile de bază și am întrebat dacă vor să rearanjeze lucrurile, dar ei au spus: Nu, este grozav!, așa că au cântat pe ele și și-a trimis fiecare partea lui înapoi. Nu a fost un mod ușor de a face un album, dar procesul de creație are întotdeauna provocările sale, indiferent de cum o faci.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button