Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește „Hold On To Memories”, noul videoclip Disturbed

Trupa Disturbed a avut un an extraordinar, și i-am putut vedea și noi la București. Finalul de an ne aduce un alt cadou semnat Disturbed, și anume un nou videoclip la piesa „Hold on to Memories”, o invitație pentru fani de a reflecta șa propriile amintiri.

Lansat în urmă cu două zile, clipul pentru piesa de pe albumul Evolution sosește „și ca o reamintire a celor care nu mai sunt printre noi, dar și ca o celebrare a vieții lor li a luminii pe care au adus-o celor care le erau cel mai apropiați”, se arată într-un comunicat. În acest clip, membrii trupei cântă piesa în fața unui fundal pe care se derulează fotografii făcute de-a lungul existenței trupei.

„Cei care ne-au părăsit nu vor pleca niciodată dintre noi”, s spus solistul Disturbed, David Draiman. „Rămân în memoria noastră și îi încurajez pe toți să-și trăiască fiecare zi ca și cum ar fi ultima din viața lor, construind amintiri care vor rămâne pentru totdeauna cu oamenii care-i iubesc. Străluciți deasupra acestei lumi”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button