Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Fish: Cum am făcut clipul video pentru „Garden Of Remembrance”

Cum faci un videoclip muzical când toată țara este în izolare? Cu această problemă s-au confruntat Fish și regizorii David Lam și Hannah Thompson când au făcut promoul pentru Garden Of Remembrance, cel mai recent cântec de pe albumul Weltschmerz.

Fiica artistului Mark Wilkinson, Hannah Thompson a crescut în preajma lui Fish. „Relația noastră cu Fish a fost întotdeauna foarte apropiată”, povestește ea pentru revista Prog. „A fost întotdeauna un fel de prieten ori membru al familiei”.

Lam și Thompson tocmai filmau un documentar despre oamenii în vârstă dintr-un centru de îngrijiri când, după o zi de filmare, Wilkinson le-a pus melodia Garden Of Remembrance, un cântec despre un cuplu în vârstă care se confrunta cu demența. Și acesta a fost declicul.

L-au filmat pe Fish în casa sa și l-au plasat într-un cadru alb cu tablouri. Cât despre interpretarea emoțională a lui Fish? Emoția a fost reală. „Vreau să zic, când am înregistrat vocea cu producătoriul Callum Malcolm, m-am înecat”, spune Fish. „Este un cântec foarte personal din mai multe motive. Am lucrat ca actor, și nu am avut nevoie de multe mișcări așa că m-am lăsat pradă piesei. În loc să-mi înfrânez emoția, i-am dat drumul. I-a luat pe toți prin surprindere.”

„A fost uluitor cât de mult din el ne-a oferit”, spune Thompson.

Urmărește documentarul exclusiv de la realizarea videoclipului choar AICI

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button