Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Morse/Portnoy/George lansează un video la cover-ul Jethro Tull, „Hymn 43”

Neal Morse, Mike Portnoy și Randy George au lansat un video pentru versiunea lor a piesei din 1971 a trupei Jethro TullHymn 43, de pe albumul Aqualung.

Single-ul se află pe al treilea volum din albumele lor de cover-uri, numite Cov3r To Cov3r, care va fi lansat la 24 iulie.

„Când eram tânăr și mă pregăteau de școală, cineva cânta a doua față a albumului Aqualung de la Jethro Tull și am fost imediat impresionat”, explică Neal Morse. „Hymn 43 fiind una dintre piesele mele preferate am fost de-a dreptul emoționat când băieții au vrut să o înregistrăm. Am tras-o dintr-una sau două încercări și a asta a fost!”

Trioul, care cântă de asemenea în Neal Morse Band, a mai lansat versiunile pentru Baker Street  a lui Gerry Rafferty și It Don’t Come Easy a lui Ringo Starr, ambele aflate pe același album.

Colecția de albume este un complex  de piese clasice care i-au inspirat pe cei trei  și care sunt reinterpretate în varianta lor.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button