Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Cartea de memorii a lui Dave Grohl va apărea în octombrie

Dave Grohl va publica o carte de memorii pentru a împărtăși poveștile unei „vieți trăite zgomotos”. The Storyteller, cartea lui Grohl, va fi publicată de Simon & Schuster în Marea Britanie și de Dey Street Books în USA, la 5 octombrie.

Cartea își are rădăcinile în contul de Instagram al liderului Foo Fighters, Dave’s True Stories, și potrivit publisher-ului, „va fi la fel de mult o celebrare a muzicii, precum este o relatare a momentelor care l-au format ca omul care este azi”.

Departamentul de PR al editurii Simon & Schuster spune: „De la poveștile hilare ale copilăriei, momente emoționante în familie, părăsirea casei părintești pentru a cuceri lumea la 18 ani, la poveștile spectaculoase despre Nirvana, Foo Fighters, David Bowie, Joan Jett, Iggy Pop, Paul McCartney, la perioada de bătut la tobe pentru Tom Petty la Saturday Night Live, sau momentul când a cântat la Casa Albă, toate cu dragoste, râsete, abandonări și stinghereli tot timpul, The Storyteller este o privire fascinantă asupra unei vieți trăite zgomotos.”

„Este un fir obișnuit care trece prin tot ce fac”, spune Grohl, „adică, povestirea. Fie că e vorba de un cântec, de un film documentar sau de scris, m-am simțit întotdeauna obligat să împărtășesc momente din viața mea. Această tendință reprezintă o parte uriașă a ceea ce mă incită din punct de vedere creativ, dar și ca om.”

„Împreună cu oamenii grozavi de la Simon & Schuster sunt bucuros și onorat să anunț The Storyteller , o colecție de amintiri ale unei vieți trăite zgomotos. De la primele zile de viață trăite în suburbiile Washington-ului, până la plecarea de acasă la 18 ani și toată muzica, pot acum să împărtășesc aceste aventuri cu toată lumea, așa cum au fost văzute și auzite din spatele microfonului”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button