Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

„Power Up” s-ar putea să nu fie ultimul album AC/DC. Trupa anunță un nou single

Revenirea trupei AC/DC, care va lansa peste două zile al 17-lea album de studio, Power Upa fost foarte bine primită, nu numai datorită revenirii vocalistului Brian Johnson, bassistului Cliff Williams și a bateristului Phil Rudd, dar și pentru că Angus Young a declarat de mai multe ori că acesta este un material dedicat fratelui său, Malcolm, care a murit în 2017.

Angus a dezvăluit recent că există „un munte” de muzică AC/DC încă nelansată.

Young a recunoscut într-un interviu recent pentru Radio.com: „Da, dacă mă uit în toate cutiile, există o mulțime de idei care au fost înregistrate pe parcursul întregii noastre cariere. Cea mai grea parte este să ții pasul cu tehnologia. (…) Eu și Malcolm am lucrat la multe piese. Sunt cântece la care am lucrat în toți acești ani. Trebuia să existe o situație când aceste cântece să fie lansate. Și am vrut să fiu sigur că am multe piese bune care să-i placă lui Malcolm.”

„Ori de câte ori voiam să facem un album, ne îndreptam către piesele pe care le aveam la acel moment”, explică Angus. „Erau de atunci, și cam asta făceam de obicei. Dar în acest caz, pentru că am avut niște timp la dispoziție, am trecut prin aceste piese, le-am selectat, le-am adunat și iar le-am parcurs. Am o colecție de piese care lui Malcolm sigur i-au plăcut, și am crezut că aceasta este ocazia ideală pentru a le scoate și a le face cunoscute publicului.

Brian Johnson spune că speră ca Power Up să fie o evadare de moment de la ororilor acestui an. „Fără a fi prea profund sau filozof în legătură cu asta, adevărul e că a fost un an de rahat…pentru toată lumea”, spune el pentru Radio.com.

Membrii trupei au anunțat că următorul single, Realize, va avea premiera azi la ora 19, ora României.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button