Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Noi cântece de la Leonard Cohen. Ascultă „The Goal“, prima piesa de pe albumul postum

„The Goal“ este primul cântec lansat de pe albumul postum „Thanks For the Dance“ care va fi lansat pe 22 noiembrie.

La 7 luni de la decesul tatălui său, Adam Cohen s-a retras într-un garaj din curtea sa, de pe strada unde se afla casa lui Leonard, pentru a lucra cu tatăl lui din nou, pentru a fi în compania vocii sale. Din precedenta lor colaborare la „You Want It Darker“, au rămas schițe muzicale. Leonard i-a cerut fiului său să termine aceste lucrări.

Acest remarcabil nou album a fost realizat în mai multe locuri. Javier Mas, muzicianul spaniol care l-a acompaniat pe Leonard pe scenă în ultimii 8 ani de turneu, a zburat de la Barcelona la Los Angeles pentru a captura spriritul artistului pe propria chitară a lui Leonard.

La Berlin, la un eveniment muzical numit People Festival, Adam a invitat prieteni pentru a colabora cu urechile și talentele lor. Damien Rice și Leslie Feist au cântat. Richard Reed Parry de la Arcade Fire a cântat la bass. Bryce Dessner de The National a cântat la chitară, compozitorul Dustin O`Halloran a cântat la pian. Corul din Berlin, Cantus Domus a cântat împreună cu orchestra. În Montreal, faimosul producător Daniel Lanois a contribuit cu aranjamentele. Corul Shaar Hashomayim, care a cântat o importantă parte din ultimul album, a fost background vocal, iar Beck a contribuit la chiatră și harpă.

Așa s-a născut „Thanks For the Dance“, un album nou-nouț al lui Leornard Cohen,care amintește de esența sound-ului său.

„Pentru compunerea și aranjamentul muzicii pentru cuvintele sale, am ales cele mai caracteristice semnături muzicale ale sale, păstrându-l în acest fel cu noi“, a spus Adam Cohen. „Ceea ce mă mișcă cel mai mult la acest album este răspunsul celor care l-au ascultat și care s-au înfiorat. „Leonard trăiește!“ au spus toți“.

Într-un interviu pentru New Yorker,publicat cu o lună înainte de decesul artistului, Cohen și-a exprimat îndoiala că ar putea să termine schițele cântecelor sale nelansate. „Poate voi primi o a doua șansă, nu știu“, a spus el. „Dar nu îndrăznesc să mă atașez de o strategie spirituală. Nu îndrăznesc să fac asta. Am ceva treabă de făcut. Să mă ocup de lucruri. Sunt pregătit să mor. Sper să nu fie prea supărător. Cam asta e pentru mine.“

În septembrie 2018, Adam Cohen a publicat The Flame, o colecție de poeme și poezii ale tatălui său. El a declarat pentru The Guardian că tatăl său „era foarte interesat de păstrarea magiei procesului său și să nu-l demistifice“. În ultimele luni de viață ale lui Cohen, spune fiul său, „a fost un om în căutare, cu o misiune“.

„The Goal“ este primul clip video de pe acest album.

  

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button