Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ideea unei reuniuni AC/DC a apărut la înmormântarea lui Malcolm Young

Ideea unei reveniri AC/DC s-a născut la înmormântarea fostului lider al trupei, Malcolm Young, în 2017.

Într-un interviu cu autorul american David Fricke, membrii trupei dezvăluie cum au lăsat deoparte neînțelegerile și diferențele dintre ei după ce s-au întâlnit la înmormântarea lui Young în Sydney, la 28 noiembrie 2017. Young a murit la 64 de ani.

Vocalistul Brian Johnson, bassistul Cliff Williams și bateristul Phil Rudd au ajuns la ceremonia de la Catedrala Sf.Maria: la vremea aceea, toți cei trei muzicieni erau considerați foști membri ai trupei AC/DC, cu Johnson părăsind trupa în timpul turneului Rock Or Bust în aprilie 2016, din cauza unor probleme de auz, Rudd fiind dat la o parte după ce a fost arestat în noiembrie 2014 și Williams așezând chitara bass în cui după turneul mondila Rock Or Bust. Dar rememorând amintiri despre malcolm cu fratele său mai mic, Angus, prietenia veche de decenii care îi lega a reînviat.

„După ce Malcolm a murit, Brian și Cliff au venit la înmormântare”, spune Angus Young. „Phil și Stevie au venit. M-am bucurat să-l văd pe Phil. Arăta bine, avea grijă de sănătatea sa. Nu-l mai văzusem așa bine.”

„Am vorbit mult cu Angus”, spune Rudd. „Este simplu să treci prin gînduri. Mă gândisem ce mai fac băieții. Iar eu eram într-o formă bună. Sunt un tip energic. Niciodată nu am fost altfel decât în formă. Și ne-am înțeles bine, eu și Angus.”

„A fost o zi frumoasă”, spune Brian Johnson. „Membrii trupei stăteau împreună la palavre. Nu sunt o persoană religioasă sau spirituală, dar este evident acum, că ceva s-a întâmplat atunci”.

În august 2018, o fotografie cu Johnson și Rudd în fața studioului Warehouse din Vancouver, Canada, același loc în care AC/DC a înregistrat în 2008 albumul Black Ice, și Rock Or Bust, a apărut online, dând naștere zvonurilor legate de un nou material al trupei. Zvonuri care acum s-au adeverit.

Malcol Young a participat la scrierea fiecărei piese de pe Power Up, iar Angus Young a descris albumul care fiind un tribut al trupei adus lui Malcolm.

Ieri, trupa a lansat videoclipul piesei Shot In The Dark, primul single de pe viitorul album Power Up, care va apărea la 13 noiembrie.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button