Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Foo Fighters a lansat videoclipul piesei „No Son Of Mine”

Foo Fighters a lansat videoclipul piesei No Son Of Mine, care apare pe al zecelea album de studio al trupei, Medicine At Midnight care a fost lansat la 5 februarie.

„Acesta e genul acela de cântec care zace în fiecare dintre noi și dacă are vreun sens la momentul acela, il eliberăm!, a explicat Grohl.  „Din punct de vedere liric este menit să lovească în ipocrizia liderilor așa-ziși onești, a oamenilor vinovați de comiterea unor infracțiuni împotriva cărora se declară”.

Albumul Medicine At Midnight are 9 piese și o durată de 37 de minute, fiind produs de Foo Fighters și Greg Kurstin.

Primul single de pe disc, Shame, Shame  a fost lansat în luna noiembrie. „Este cu siguranță ceva puțin diferit decât orice am făcut noi până acum. E chiar puțin diferită de restul pieselor de pe album, deși discul conține multe piese care sunt, așa mai groove, cam ca aceasta”, spune chitaristul Chris Shiflett pentru The Brag.

Un altfel de album

Grohl a declarat pentru SiriusXM Alt Nation despre abordarea muzicală a albumului: „Shame Shame e al zecelea nostru album și este a 25-a noastră aniversare. A fost ceva de genul, OK, hai să ne uităm la tot ce am făcut până acum. Am făcut un punk rock zgomotos. Am făcut acustic. Am făcut șu rock and roll, pop. Deci, ce n-am făcut? Ei bine, n-am făcut un album așa mai viu, mai de party.

E greu să pui cuvintele dance, funk sau disco lângă Foo Fighters. Mă sperie.

Suntem norocoși că fiecare din echipă are influențe diverse. Fiecăruia îi place alt gen de muzică, dar cerd cu sinceritate că sunt în stare să facem aproape orice”, spune Grohl.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button