Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Urmărește videoclipul GOO GOO DOLLS la piesa „Lost”

Trupa Goo Goo Dolls a lansat videoclipul piesei Lost, pe care o puteți auzi de azi și la Radio Total.  Este al patrulea single de pe noul album al   băieților Miracle Pill, și apare după celelalte trei single-uri Miracle Pill, Money, Fame And Fortune și Indestructible

„Piesa îmi amintește că toți facem greșeli și că ieșim din scenariul propriilor noastre vieți, uneori”, spune John Rzeznik, vocalul formației. „Suntem distrași de imaginile și sunetele ieftine, strălucitoare ale unei lumi haotice, dar în final aflăm unde trebuie să fim dacă suntem atenți la ceea ce contează cu adevărat.”

Regizorul videoclipului, Joelle Grace Taylor spune: „Când am fost rugată să regizez videoclipul pentru Lost am vrut să-l filmez din perspectiva unui singur personaj, Madolyn. Pentru mine, piesa este despre cum să înveți să ai încredere în tine și să te bucuri de acele părți din tine pe care nu le cunoșteai. M-am inspirat din propriul meu trecut, dar și din cel al starului din clip, Madolyn Ropell. Versurile chiar s-au apropiat foarte mult de experiențe trecute legate de relații eșuate, fie că e vorba de iubiți, familie sau prieteni. Urmărind-o pe Madolyn în călătoria sa de autodescoperire, am vrut să arăt că nu este ușor să te lași pierdut, dar merită s-o faci atunci cân d obții libertate totală pentru a te găsi.”

sursa: Classic Rock

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button