Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

(VIDEO) Roger Waters a lansat un video cu interpretarea live a piesei „Time”

Roger Waters a lansat un video cu interpretarea sa live a piesei Pink FloydTime. 

Materialul pentru piesă a fost luat din filmul-concert al lui Waters Us+Them, care este acum disponibil în variantp digitală și la cerere. Un pachet cu 2 CD-uri va fi lansat de Sony Music la 2 octombrie.

Filmul regizat de Sean Evans a avut premiera la Festivalul de Film de la veneția în septembrie anul trecut, și a fost lansat luna următoare. Filmarea a fost făcută în timpul celor patru concerte ale lui Waters de la Ziggo Dome din Amsterdam, din 18,19,22 și 23 iunie 2018.

Vorbind despre film, Walter a declarat: „Us+Them” e o chemare la acțiune. Omenirea a avut întotdeauna de ales – putem împărți iubirea, dezvolta capacitatea de ampatizare cu ceilalți și să acționăm  pentru binele planetei noastre, sau putem rămâne Comfortably Numb (n.r.amorțiți între limitele confortului) și să continuăm, precum o rozătoare, să ne îndreptăm în marșul omenesc către dispariție.

Us+Them este un vot pentru iubire și viață.”

În primele luni ale anului, Waters a distribuid în lunile de izolare pandemică filmulețele pentru Mother și Two Suns In The Sunset.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button