(VIDEO) Roger Waters a lansat un video cu interpretarea live a piesei „Time”

Roger Waters a lansat un video cu interpretarea sa live a piesei Pink FloydTime. 

Materialul pentru piesă a fost luat din filmul-concert al lui Waters Us+Them, care este acum disponibil în variantp digitală și la cerere. Un pachet cu 2 CD-uri va fi lansat de Sony Music la 2 octombrie.

Filmul regizat de Sean Evans a avut premiera la Festivalul de Film de la veneția în septembrie anul trecut, și a fost lansat luna următoare. Filmarea a fost făcută în timpul celor patru concerte ale lui Waters de la Ziggo Dome din Amsterdam, din 18,19,22 și 23 iunie 2018.

Vorbind despre film, Walter a declarat: „Us+Them” e o chemare la acțiune. Omenirea a avut întotdeauna de ales – putem împărți iubirea, dezvolta capacitatea de ampatizare cu ceilalți și să acționăm  pentru binele planetei noastre, sau putem rămâne Comfortably Numb (n.r.amorțiți între limitele confortului) și să continuăm, precum o rozătoare, să ne îndreptăm în marșul omenesc către dispariție.

Us+Them este un vot pentru iubire și viață.”

În primele luni ale anului, Waters a distribuid în lunile de izolare pandemică filmulețele pentru Mother și Two Suns In The Sunset.

Related Posts

One thought on “(VIDEO) Roger Waters a lansat un video cu interpretarea live a piesei „Time””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.