Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Iron Maiden sărbătorește 40 de ani de la apariția albumului de debut relansându-l pe vinil

Albumul de debut al trupei Iron Maiden (cu același nume) a împlinit 40 de ani în luna aprilie a acestui an, iar trupa anunță că va marca acest eveniment cu relansarea unui nou vinil

O ediție limitată va fi lansată la 9 octombrie prin Parlophone Recirds.

Iron Maiden a fost albumul cu care trupa din estul Londrei și-a început călătoria de peste 40 de ani, 16 albume, 90 de milioane de albume vândute și mai mult de 2 000 de concerte în toată lumea, pentru a deveni cea mai mare și mai aclamată trupă de metal de pe planetă”, se arată într-o declarație oficială.

Componența formației de acum patru decenii era: liderul Paul Di’Anno, bateristul Clive Burr, chitaristul Dennis Stratton, bassistul Steve Harris și chitaristul Dave Murray.

La începutul anului, Paul Di’Anno declara pentru Metal Hammer: „Era prea mult entuziasm ca să simți vreun fel de presiune. Știam că ceea ce aveam era unic în comparație cu oricare altă trupă și am petrecut doi ani cântând prin tot felul de locuri de doi lei din Marea Britanie, dar și în unele mai decente.

Singura persoană care a avut unele dubii am fost eu. Deși eram un lider încrezut, când am intrat în studio mi-am dat seama că nu știu ce dracului fac. ”

Ediția limitată relansată pe vinil este disponibilă pentru pre-comandă direct de pe site-ul trupei.

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button