Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Ozzy va cânta pe următorul album cu membrii ai trupelor Metallica, RHCP și Foo Fighters

Producătorul Andrew Watt a declarat pentru Guitar World că el și Ozzy Osbourne se află la jumătatea drumului în privința viitorului album al cântărețului și că este „extraordinar de entuziasmat” de cântecele pe care urmează să le înregistreze împreună.

„A fost destul de greu cu COVID-ul și toate astea să-l menținem în siguranță”, admite Watt, povestind înainte de a se afla de testul pozitiv la coronavirus al lui Sharon Osbourne. „Cu toții ne testăm cu o zi înainte de a lucra împreună și nu suntem decât eu, Ozzy și inginerul de sunet. Așa că o să dureze ceva mai mult de data asta, dar e mișto pentru că precedentul album a fost ca într-o poveste de dragoste, cu pasiune, ceva de genul: „Doamne, e incredibil!” (râde).

De data asta toată lumea se mișcă ceva mai încet și avem mai mult timp la dispoziție. Iar cântecele, sunt unele care au undeva la opt-nouă minute, și care sunt cu adevărat niște călătorii nebunești.

Se pot schimba unele chestii. Poate că unele dintre aceste piese nici nu vor ajunge pe album. Nu pot spune încă. La final, e numai decizia lui Ozzy. Când îmi spune că e gata albumul, atunci mă opresc.”

Watt i-a recrutat pe bassistul Guns N’Roses Duff McKagan și pe bateristul Red Hot Chili Peppers Chad Smith pentru a cânta pe Ordinary Man și a asigurat unele colaborări și pentru viitorul album al lui Ozzy, cu Robert Trujillo de la Metallica și Taylor Hawkins de la Foo Fighters, urmând să revină și Smith printre muzicienii care vor contribui la noul material.

Dacă totul va decurge conform planului este posibil să ascultăm cel de al 13-lea album al lui Ozzy undeva în 2021.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button