Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Metallica îi aduce tribut lui Ennio Morricone: „Compozițiile tale sunt veșnice”

Metallica îi aduce tribut lui Ennio Morricone după ce legendarul compozitor a murit ieri la vârsta de 91 de ani, potrivit Metal Hammer. Trupa cântă The Ecstasy of Gold a lui Morricone înainte de fiecare concert, făcând un cover al piesei pe albumul tribut din 2007 We All Love Ennio Morricone.

Membrii trupei au scris pe Twitter: „Să te odihnești în pace, Ennio Morricone. Cariera ta este legendarp, iar compozițiile tale, veșnice. Îți mulțumim pentru că ai creat acea stare în cele mai multe dintre concertele noastre din 1983 încoace.”

Și James Hetfield a postat propriul său tribut adus compozitorului, numindu-l „,membru al familiei Metallica”. „Prima zi în care am cântat The Ecstasy Of Gold  ca fiind noul nostru intro în 1983 a fost magic. A devenit parte din fluxul nostru sangvin, prima răsuflare, prima bătaie, rugăciuni și un ritual înainte de concert de atunci până acum. Am cântat piesa de mii de ori pentru a-mi încălzi gâtul înainte de a intra pe scenă. Mulțumesc Ennio pentru că ne-ai pompat sânge în vene, că ai fost mare parte din inspirația noastră și o legătură între trupă, echipă și fani. Mă voi gândi mereu la tine ca un membru al familiei Metallica.”, a scris Hetfield.

Morriconne a făcut coloana sonoră pentrui mai mult de 500 de filme în cariera sa, inclusiv pentru Once Upon A Time In The WestThe Good, The Bad And The UglyThe Hateful EightThe Untouchables și The Mission.

https://www.instagram.com/p/CCTlAvCAtdR/?utm_source=ig_embed

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button