Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

(VIDEO) Greta Van Fleet ne face o surpriză și revine cu o nouă piesă

A fost ceva liniște în tabăra băieților Greta Van Fleet anul acesta. Bine, asta se datorează și pandemiei, dar iată că până la urmă, senzația anului 2018 a revenit, surprinzător, cu un nou cântec: My Way, Soon.

Au trecut doi ani de la lansarea albumului de debut, Anthem of the Peaceful Army. Înainte de acesta, trupa explodase pe scena rock cu câteva EP-uri în 2017. Începând cu Highway Tune, tinerii rockeri au marcat patru hituri de nr. 1 în topuri și au avut concerte sold-out prin toată lumea.

Cu un an înainte, Greta Van Fleet a lansat un nou cântec, Always There, de pe soundtrackul filmului A Million Little PiecesMy Way, Soon este prima lor piesă de atunci. Piesa este scrisă în același stil care i-a consacrat și care le-a adus și laude, dar și critici.

„Acest cântec a fost inspirat de ceea ce au făcut cei trei ani de turneu deschizând atât de multe uși”, remarcă Josh Kiszka într-un comunicat de presă. „Este adevărul meu, ceea ce simt despre toate călătoriile noastre, dar știu că este și un ecou ale experiențelor și schimbărilor de perspectivă și pentru colegii mei de trupă, Jake, Sam și Danny.”

Înainte de pandemie, Greta Van Fleet aveau în vizor un al doilea album. Dar acum, My Way, Soon este un single de sine stătător, fără vreun album căruia să-i aparțină.

Greta Van Fleet a închis un turneu de succes anul trecut la 30 decembrie. Se presupunea că vor cânta în deschidere la Metallica la concertele din America de Sud din luna aprilie, dar acele concerte au fost reprogramate pentru decembrie când a apărut pandemia. Concertele din decembrie sunt încă programate, dar având în vedere situația din întreaga lume, sunt mari șanse să fie din nou amânate.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button