Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Vezi versiunea lui Roger Waters pentru piesa „The Gunner’s Dream” (Pink Floyd)

Roger Waters a lansat clipul video pentru o nouă versiune a piesei Pink Floyd in 1983, The Ginner’s Dream. Piesa originală se află pe albumul Final Cut, ultimul lansat cu Waters.

Pentru noua versiune, Waters s-a inspirat după ce a văzut documentarul din 2013 The Man Who Saved The World (despre Stanislav Petrov, fostul locotenent-colonel din Forțele de Apărare Aeriană Sovietice și rolul său  în prevenirea posibilului holocaust nuclear în 1983 cauzat de un incident cu o alarmă falsă). În clip apar împreună cu Waters chitariștii Dave Kilminster și Jonathan Wilson, bassistul Gus Seyffert, bateristul Joey Waronker, clăparul Jon Carin, Bo Koster, la saxofon Ian Ritchie și backing vocals Lucius-Jess Wolfe și Holly Laessig.

„Aseară am văzut documentarul The Man Who Saved The World”, spune Waters. Numele omului este Stanislav Petrov. Cu un an înainte ca Stanislav să salveze lumea, în 1982 am scris un cântec The Gunner’s Dream. Este ciudat și-mi dau seama că dacă Stanislav nu ar fi fost la locul potrivit în momentul potrivit, niciunul dintre noi nu ar fi fost în viață. Nimeni sub vârsta de 37 de ani nu s-ar fi născut.

Și iată că noi suntem aici, și primiți o nouă înregistrare și un clip video ale piesei The Gunner’s Dream ca un dar de la mine și trupa mea minunată, și prietenii noștri pentru voi.”

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button