Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Roger Waters spune că o reuniune Pink Floyd ar fi „al naibii de groaznică”

Roger Waters a declarat recent, într-un nou interviu, că reuniunea cu foștii membri Pink Floyd „ar fi al naibii de groaznică”.

Într-o convorbire video cu Brian Hiatt de la revista Rolling Stone, Waters a vorbit despre recenta eșuare a „summitului păcii” cu membrii Pink Floyd, Nick Mason și David Gilmour. Potrivit lui Waters, „am făcut un fel de plan pentru că ajunsesem la un fel de…- nu prea vreau să vorbesc despre asta – dar planul meu n-a avut succes”.

Nici măcar nu era chiar un plan ambițios. „A fost ceva de genul: Putem lansa varianta remasterizată a versiunii de pe vinil a Animals fără a transforma asta în Al Treilea Război Mondial? N-ar fi drăguț. Am sugerat asta chiar într-un mod democratic. Am spus: De ce să nu votăm? Suntem numai trei…Nu, nu, nu au vrut. Dumnezeu știe de ce. Nu că ar exista un Dumnezeu – înțelegi ce vreau să zic?”

Rock and Roll Hall of Fame nu este interesat în vreun fel de reuniune Pink Floyd. Waters a continuat: „Nu, n-ar fi drăguț. Ar fi al naibii de groaznic. Evident că dacă ești fanul Pink Floyd al vremurilor trecute, ai avea un alt punct de vedere. Dar a trebuir să trec peste asta. Așa a fost viața mea. Și știu că am fost catalogat de mulți cumva ca fiind personajul negativ, dar pot trăi cu asta. Dar aș renunța la libertatea mea pentru acele lanșuri? Niciodată.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button