Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Angels & Airwaves anunță într-un mod inedit al șaselea album și lansează piesă nouă

Angels & Airwaves au anunțat sosirea celui de al șaselea lor album de studio, Lifeforms, a cărui lansare a fost stabilită pentru data de 24 septembrie. Câteva zile mai târziu, la 29 septembrie, trupa va pleca într-un turneu mondial.

Făcând aceste anunțuri într-un mod extrem de extravagant, Angels & Airwaves au făcut un parteneriat cu Sent Into Space pentru a-și distribui mesajul. Lansând o capsulă de hidrogen regenerabilă care a redat noul album în întregime în stratosferă, tehnologia spațială a afișat și informații despre turneu și album.

Turneul mondial va începe la 29 septembrie în Riverside (California) și va traversa SUA până în iunie 2022, când se va muta în Europa și Marea Britanie.

Trupa a distribuit și primul single de pe noul album, Restless Souls. „Restless Souls este, în multe feluri, o scrisoare sinceră de la Dumnezeu către umanitate – pentru că viața pare că întotdeauna caută modalități de inspirație, de limpezime și de a ne învăța atunci când lucrurile devin dificile. Acest album este pentru mine o călătorie prin diferite relații, din diferite puncte de vedere și care arată că fiecare dintre noi are o cale proprie în viață.”, spune liderul trupei, Tom Delonge.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button