Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Lzzy Hale: „Viitorul material discografic ar putea fi un dublu album”

Următorul LP al trupei Halestorm – următorul după Vicious din 2018 – ar putea fi un dublu album, potrivit liderei grupului, Lzzy Hale, citată de loudwire.com. Rockerița a dezvăluit că membrii trupei au scris multă muzică de când toate concertele au fost anulate din cauza pandemiei cu coronavirus.

Viitorul material discografic al trupei este un subiect foarte discutat printre membrii acesteia. Săptămâna trecută, chitaristul Joe Hottinger a descris noile piese ca având o „aromă diferită” de ce a făcut până acum Halestorm. În martie, Hottinger spunea că noile piese sună „proaspăt și ciudat, în același timp.”

Dar ideea că viitorul album Halestorm  ar putea fi dublu a fost dezvăluită de solistă într-un interviu de luni pentru Consequence of Sound. Întrebată despre viitorul album, rockerița a spus că numărul mare de piese pe care le-au scris nu ar putea încăpea pe un singur disc. „Am scris foarte mult, așa că ar putea apărea muzică nouă la un anumit punct”, a explicat Hale. „Poate că va fi un dublu album, pentru că sunt multe piese. Cred că este foarte important să stai conectat, nu doar în sens muzical, ci să-i faci pe toți să știe că ești aici și ești conectat.”

Coincidența face că timpul petrecut în perioada de pandemie ar putea conduce la și mai mult material pentru Halestorm. În afară de album, cântăreața are și alte proiecte muzicale pe care să le împărtășească ascultătorilor. În plus, carantina i-a oferit acesteia șansa de a-și perfecționa abilitățile în telecomunicație.

„E distractiv că de când a început pandemia, suntem mai ocupați decât am fi fost probabil”, spune Hale. „N-a fost nevoie niciodată să învăț atâtea chestii tehnice , și video-uri și Zoom, și toate astea! Într-un fel, mi-a plăcut  să mă afișez, și să ne afișăm ca brand. Nu m-am pregătit mai demult pentru asta, și vor fi mai multe lansări și duete și proiecte la care am lucrat în ultimul an, și acum putem să le arătăm lumii.”

În afara de asta, cântăreața face ceea ce face majoritatea muzicienilor în acest timp – așteaptă. (Luna trecută, Hale estima că unele gurpuri „nu vor reuși să treacă peste această perioadă.) „Este o perioadă foarte ciudată pentru industria muzicală”, a spus Hale, luni. „Toți din această industrie așteptăm să se termine.”

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button