Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Eddie Vedder a vorbit despre pierderea prietenului său, Chris Cornell

Eddie Vedder a vorbit deschis despre cât de mult l-a afectat decesul prietenului său Chris Cornell. „Încă nu am trecut peste aceste moment”, spune el.

Într-un interviu cu DJ-ul american Howard Stern despre decesul liderului trupei Soundgarden, care s-a sinucis în 2017, vocalistul și chitaristul Pearl Jam a spus: „Am fost într-un fel de etapă de negare. Nici măcar nu simt că am avut de ales. Mi-era groază de consecințe dacă-mi permit să simt ceea ce am nevoie să simt sau ceea ce voiam în mod instinctiv să simt, sau cât de rău o să mă simt dacă fac asta.

Și pentru că nu prea mă văzusem cu el prea des în ultimii 10 ani, poate doar de patru-cinci ori, și de obicei la vreun concert sau ceva de genul ăsta – încă nu am trecut peste acest moment. O să devin mai puternic pe măsură ce o să treacă vremea.”

Ambii făcând parte din trupe din Seattle, au cântat împreună pe albumul cu același nume al trupei Temple Of The Dog, trupă pe care Chris a format-o ca un tribut în amintirea cântărețului trupei Mother Love Bone, Andrew Wood, după moartea acestuia în 1990. Iar Eddie i-a spus lui Stern: „Eram prieteni apropiați, și asta nu numai pentru că amândoi cântam.”

„Am petrecut mult timp cu el în afara trupei, mai mult decât cu oricare alt coleg din trupă, și nu cunoșteam atât de mulți oameni în Seattle.”, își amintește. „Mergeam în drumeții montane, sau cu bicicletele, sau pur și simplu pierdeam vremea în timp ce beam o bere de rahat în ploaie – și era frumos.

Și nu a semănat cu nimic altceva care să aibă legătură cu alți oameni din muzică sau cu viața din Los Angeles. Era frumos, pur și simplu. ”

Pearl Jam a lansat în weekend filmarea concertului MTV Unplugged din 1992 și și-a reprogramat concertele din Marea Britanie pentru susținerea albumul Gigaton în vara viitoare. Vor cânta în Hyde Park din Londra la 9 și 10 iulie.

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button