Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Godsticks lansează videoclipul piesei „Breathe”

Godsticks a lansat un videoclip liric pentru piesa Breathe pe care o puteți asculta diseară de la ora 20 în cadrul programului „Total Prog” la Radio Total. Piesa face parte de pe cel mai recent album al trupei, Inescapable, care a fost lansat în februarie.

Breathe este povestea dorinței de a evada din stres fugind de el, dar apoi te confrunți cu faptul că indiferent cât de departe fugi, nu există evadare; pentru că multă nefericire și stres sunt cauzate de cum reacționăm pe interior la probleme exterioare”, explică Darran Charles, vocea și chitara trupei. „Cred că este despre cum învăț să-mi recalibrez răspunsul emoțional, sau poate fi interpretat și ca un fragment al terapiei mele cognitive comportamentale și modul în care am depășit unele situații.”

Noul videoclip a fost creat de chitaristul Gavin Bushell și a fost filmat pe plaja Llantwit Major din sudul Țării Galilor, aceeași locație folosită și pentru videoclipul piesei Surrender.

Deși nu există vești despre un nou album, Charles dezvăluie faptul că trupa va apărea la un festival care se va desfășura online în viitorul apropiat.

„Probabil sunt unul dintre puținii muzicieni care nu a petrecut perioada de izolare scriind muzică nouă”, spune el. „Am petrecut cea mai mare parte a timpului studiind și perfecționându-mi tehnica de cântat la chitară. Am studiat mult chitara acustică, și sunt în proces de rearanjare a cântecului Raised Concerns de pe al doilea nostru album, The Envisage Conundrum. Îl vom cânta la un festival vistual, ale cărui detalii vor fi anunțate în curând.”

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button