Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Roger Waters: „David Gilmour crede că el este Pink Floyd și că eu sunt neimportant”

E dureros când două mari legende au diverse dispute, dar, din păcate, se întâmplă, și nu foarte rar. Roger Waters l-a atacat pe fostul coleg de trupă în Pink Floyd, David Gilmour, susținând într-un clip video că acesta nu-i permite să folosească site-ul și canalele de social media ale treupei pentru a-și promova muzica.

„Nimic din ce îmi aparține nu se află pe site – sunt blocat de David Gilmour pe website”, spune Waters la un moment dat. „David crede că-i al lui”, mai spune Waters în clip. „Eu cred că el consideră că din cauză că am părăsit trupa în 1985 Pink Floyd este trupa lui, că el este Pink Floyd și că eu sunt neimportant, așa că ar trebui să-mi țin gura.”

Anul trecut, Waters a declarat pentru Rolling Stone că s-a întâlnit cu Gilmour și bateristul Nick Mason în speranța de a remedia divergențele. „Am discutat în iunie”, spune el. „Am avut o întâlnire lungă, eu venind cu o plan de pace important care, din păcate, nu a dus la nimic.”

În clipul video de azi, Waters  a făcut din nou referiri la această întâlnire. „Anul trecut, am convocat un fel de Camp David pentru membrii Pink Floyd la un hotel de la aeroportul din Londra, unde am propus tot felul de măsuri pentru a depăși acest impas îngrozitor, și care nu s-a fructificat, îmi pare rău să o spun”, spune el.

Waters spune în clip că își dorea să-și pună realizările și pe conturile de social media ale Pink Floyd, cum ar fi recenta interpretare a piesei „Mother” în carantină. David Gilmour încă nu a furnizat presei și punctul său de vedere.

Waters a părăsit Pink Floyd în 1985 și a inițiat un proces pentru a-i împiedica pe Gilmour și Mason să folosească numele trupei fără el. În cele din urmă a pierdut. Iar într-un interviu din 2013 la BBC, Waters și-a exprimat regretul pentru că i-a dat în judecată pe cei doi. „Am greșit. Bineînțeles că am greșit. Dar cui îi pasă?”, a spus el.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button