Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

Liquid Tension Experiment a lansat o nouă piesă de pe viitorul album

Grupul de rock progresiv Liquid Tension Experiment a lansat un nou single, însoțit de videoclip, Hypersonic. Cântecul face parte de pe viitorul album, LTE3, primul album al trupei în 22 de ani, care urmează să fie lansat mâine.

„Cred că i-am auzit pe băieți spunând: Hai să fim mai nebuni cu riffurile de deschidere decât am făcut-o pe albumele precedente. A trebuit să scot armamentul din dotare, numai așa pot ține pasul”, râde Tony Levin. „Planul nostru este adoptat aici – secțiuni rapide, care conduc spre zone melodice pe care ai vrea să cânți singur, dar nu poți pentru că există multe schimbări de ritm și turnuri”.

„Îmi amintesc cum a început – Petrucci era la chitară aducând la viață acest riff nebunesc, iar lucrurile au urmat după aceea cu o mare inspirație”, adaugă Jordan Rudess. „Uneori, inspirația te duce într-o călătorie și toată secțiunea cu tot felul de variațiuni ne obligă. Asta s-a întâmplat cu Hypersonic. 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button