Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

David Gilmour lansează „Yes I Have Ghosts” ca single într-o nouă formulă

David Gilmour va lansa muzică nouă pentru prima dată în cinci ani. Este vorba despre lansarea single-ului Yes I Have Ghosts pe vinil de 7 inci pentru Record Store Day la 27 noiembrie. Cântecul, scris de Gilmour și soția sa Polly Samson, conține și vocea și interpretarea la harpă a fiicei lor, Romany. Versiune de 7 inci conține și un mix alternativ nemaiascultat până acum realizat de inginerul de sunet al Pink Floyd, Andy Jackson.

„Lucram la acest cântec exact înainte să intrăm în izolare și a trebuit să anulez sesiunea de înregistrări cu backing vocal-urile. Dar, așa cum s-a demonstrat, soluția era chiar aici – nu puteam fi mai fericit cu felul în care vocea lui Romany se completează cu a mea, iar stilul său de a cânta la harpă a fost o altă revelație.”, spune Gilmour într-o declarație.

Yes, I Have Ghosts a fost lansat în vară în format digital și a fost, inițial, disponibil numai ca făcând parte de pe audiobookul celui mai recent roman A Theatre Of Dreamers.

Acțiunea are loc pe insula grecească, idilică, Hydra, în 1960. Este vorba despre zilele petrecute în însorita insulă a unei comunități expate, boeme de poeți, pictori și muzicinei, printre care se află chiar și Leonard Cohen la 25 de ani.

„Am fost norocoși să o avem pe fiica noastră, Romany, cu noi acasă în izolare, și ne-a ajutat cu harpa și voce. Sunt foarte bucuros și mândru de cum s-au îmbinat cuvintele lui Polly și muzica mea.”, spune Gilmour.

„Nu ne propusesem să lucrăm împreună pe audiobook, dar izolarea a însemnat  că eu a trebuit să fiu povestitoarea și îi sunt recunoscătoare lui David pentru că s-a așezat în scaunul de producător. Am vrut să explorăm posibilitățile creative ale formatului și să producem ceva nou, proaspăt și inovativ. Colaborarea cu David – așa cum am făcut-o în ultimii 30 de ani, scriind cântece pentru Pink Floyd, dar și pentru proiectele sale solo – am putut să aducem împreună cele două lumi, ale literaturii și muzicii, pentru a crește experiența ascultării și conectării cu publicul într-un mod care nu cred că s-a mai făcut înainte.

Sper ca audiobookul, care a fost înregistrat în studioul de acasă, va fi primit cu aceeași căldură și deschidere  precum versiunea tipărită, iar ascultătorii se vor bucura de colaborarea noastră fructuoasă”.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=gMioXjmUe5U&feature=emb_logo

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button