Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Știri

(VIDEO) Roger Waters cântă „Mother” în carantină

Perioada de distanțare socială s-a dovedit destul de bogată pentru fanii Pink Floyd. Pe lângă concertele săptămânale difuzate pe Youtube, și David Gilmour și Roger Waters au publicat propriile lor interpretări solo din timpul carantinei. Waters a venit cu cel mai recent clip al său, o reinterpretare a piesei Mother , în timpul distanțării sociale.

Clipul video îi prezintă pe Roger Waters și membrii trupei cu care merge în turneu cântând piesa de pe The Wall fiecare din casa lui. „Distanțarea socială este un rău necesar într-o lume COVID”, a scris Waters în introducerea clipului. „Văzând Mother îmi amintesc cât de neînlocuit este bucuria de a fi într-o trupă”.

Waters, care a fost nevoit să-și amâne turneului nord-american This Is Not A Drill  din cauza pandemiei cu COVID-19, a mai cântat din izolare The Right To Live In Peace și piesa lui John Prine Paradise. 

În același timp, Gilmour a făcut coveruri după piesele lui Leonard Cohen și Syd Barrett.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button